Wij zijn IDFocus

Bij ons draait alles om kennis en ervaring op het gebied van Identity & Access Management.

Sinds de oprichting in 2010 door Sebastiaan Veldhuisen en Mark van Reijn is IDFocus actief met Identity & Access Managementsoftware. Toen was IAM nog relatief onbekend, maar het is nu belangrijker dan ooit. IDFocus is dan ook uitgegroeid tot een vooraanstaande speler op de markt van Identity & Access managementsoftware. Bovendien hebben we in de tussentijd een eigen IAM-product voor het onderwijs ontwikkeld, NIVO. Sinds de introductie in 2017 hebben diverse scholen dit betaalbare en turnkey pakket geïmplementeerd. NIVO is 100% cloud gebaseerde Identity as a Service (IDaaS).

Stroomversnelling

Sinds de coronapandemie (2020-2022) is het balletje voor IAM software en zeker ook voor NIVO harder gaan rollen. Veel scholen binnen het VO werken nu met onze software en we zitten ook met diverse andere onderwijsinstellingen rond de tafel om de rechten en toegang tot systemen van medewerkers goed en veilig vorm te geven. Men realiseert zich nu meer dan ooit dat je de zaken op orde moet hebben. Veranderingen om veilig (op afstand) te werken, zitten duidelijk in een stroomversnelling.

Trouwe ambassadeurs

Opvallend is het trouwe relatiebestand van IDFocus. We werken nog steeds voor klanten van het eerste uur en ons klantenbestand groeit gestaag. Bovendien zien we dat de contracten langer worden en dat de inzet van IAM steeds complexer wordt. Ook NIVO wordt omarmd. Er is binnen het voortgezet onderwijs écht behoefte aan onze betaalbare turnkey IDM-oplossing.

De toekomst van IDFocus is dan ook rooskleurig. Er is weinig verloop in ons team en we breiden steeds verder uit, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Wil je weten wat IAM voor jouw organisatie kan betekenen of wil jij als VO-school aan de slag met NIVO, neem dan contact met ons op.

Sebastiaan Veldhuisen en Mark van Reijn